masthead
Combineer het beste van twee werelden
Choco Support Choco Support

Contact informatie en leveringsvoorwaarden

Als particulier kunt u niet rechtstreeks bij ons producten kopen. Choco Support is een producent gericht op Business-to-Business verkoop aan food-gerelateerde bedrijven.

Heeft u een consumentenverpakking van ons gekocht bij een van onze partners en heeft u daar een vraag over. Neem dan contact met ons op via: sales@chocosupport.nl

A: Hoofdkantoor en productie

Choco Support B.V.
Nijverheidstraat 26
4143 HM LEERDAM

T: + 31 (0) 345 56 90 99
F: + 31 (0) 345 57 21 84

BTW NR: NL803521790B01

B: Productie

Choco Support B.V.
Rijnstraat 39
4191 CK GELDERMALSEN

T: + 31 (0) 345 56 90 99
F: + 31 (0) 345 57 21 84

 

Openingstijden magazijnen Leerdam en Geldermalsen: 

 - maandag t/m donderdag: 7.30-12.00 en 12.30-16.00

- vrijdag: 7.30-12.00 en 12.30-14.00

 

Contact opnemen met Choco Support B.V.

Verkoop: sales@chocosupport.nl 

Orders: orders@chocosupport.nl

Administratie: administration@chocosupport.nl

Inkoop purchase@chocosupport.nl

 

Privacyverklaring

U kunt onze privacyverklaring hier vinden.

Leveringsvoorwaarden

Voor onze leveringsvoorwaarden gelden de algemene Voorwaarden voor de voedings- en genotmiddelen-branche, vastgesteld door de Stichting Centraal orgaan voor de Voedings- en Genotmiddelenbranche (COVEG). Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 41199446.

U kunt deze voorwaarden middels onderstaande pdf bestanden downloaden. Wanneer gewenst kunnen wij u deze ook op papier toesturen.

Leveringsvoorwaarden Nederlands
Leveringsvoorwaarden Engels
Leveringsvoorwaarden Duits

Code of Conduct leveranciers

Choco Support vraagt aan al haar leveranciers dat zij zich committeren aan een gedragscode om te kunnen leveren. Deze kan hier gedownload worden. 

Code of Conduct Nederlands

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Choco Support wijst aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af. Ook aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van deze informatie. De website bevat links naar internetsites en/of informatiebronnen van andere organisaties en instellingen. Choco Support is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd en kan tevens niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van deze internetsites en/of informatiebronnen. De informatie op deze website is bedoeld voor algemeen gebruik. Wijzigingen en correcties zijn voorbehouden. Het is de gebruiker van de site niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, door te sturen, distribueren, verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de uitdrukkelijke, voorafgaande schriftelijke, toestemming van Choco Support.